• Español
  • Català
  • English
  • Italiano
  • Português

Amb un pa sota el braç

Catalan
Image: 
Body: 

El CF Vilanova ha presentat l'empresa Granier, del sector de les fleques de proximitat, com a nou patrocinador principal del club. L'acord és per a quatre temporades. La companyia va obrir el 2010 amb un establiment a la capital del Garraf, on també té les oficines centrals. Tots els conjunts del Vilanova lluiran el nou espònsor a la part frontal de la samarreta. S'està treballant perquè el primer equip estreni l'estampació diumenge que ve contra el Santboià. L'acte protocol·lari de la firma s'ha fet aquesta tarda a les dependències de Granier amb la presència de Juan Pedro Conde, conseller delegat de la companyia, i Gabriel Sánchez, president del Vilanova. Les xifres de l'acord no han transcendit.

Segons Conde, aquest patrocini significa l'oportunitat d'ajudar un club que s'ocupa d'atendre tants nois de la ciutat. Nosaltres hem estat molt ben acollits aquí i ens prenem l'acord com una manera de tornar allò que ens ha donat Vilanova. Sánchez ha insistit en el mateix: No és un patrocini vinculat únicament al tema esportiu. Granier aposta per nosaltres per qüestions socials i pel planter, i ens ajudarà a donar oportunitats a gent sense recursos a través del futbol. El president blanc-i-blau també ha tingut un record per a Manuel Márquez, directiu del club traspassat recentment, que va ser qui li va presentar Conde.

Sánchez no ha defugit l'actualitat. Preguntat pel transcendental Vilanova-Santboià de diumenge que ve, ha dit: Si guanyem i el Castelldefels i el Balaguer empaten, tindrem mig ascens a la butxaca. Diumenge que ve és un dia important. Anem colíders i seguirem lluitant. Conde també ha fet referència al bon moment del primer equip: Si a més d'ajudar la canalla, pugem a Tercera, millor.

 

Notizie e aggiornamenti sul pane artigiano Granier

El CF Vilanova ha presentat l'empresa Granier, del sector de les fleques de proximitat, com a nou patrocinador principal del club. L'acord és per...

El pasado miércoles, 7 de octubre de 2015, GRANIER participó en el evento organizado por Círculo Ecuestre para...

Con relación al video difundido en redes sociales, Granier confirma que el establecimiento de Pueblo Nuevo en Madrid se ha cerrado y ha quedado...

Esta web utiliza cookies para mejorar su experiencia de navegación. Para poder seguir utilizándolas debe dar su consentimiento.
Política de privacidad Aceptar